Om 2016-11-14T12:38:10+00:00

Om Omstil.com

Hvordan sikrer vi at indgående opkald til vores firma ALTID bliver håndteret professionelt og sikrer kunden føler sig tryg hos os?

Omstil.com – blev startet i 2013 af et hold af kompetente konsulenter med mange års erfaring indenfor IT- og teleindustrien. Omstil.com var egentlig tænkt som en tillægsprodukt i forbindelse med indsalg af diverse digitale konsulentydelser og salgsoptimerende løsninger. Målsætningen var at levere simple telefonløsninger, som skulle gøre hverdagen lettere for kunderne, sikre at alle opkald blev håndteret af korrekte medarbejder og aldrig lod indgående opkald i stikken for mermed at øge salget.

Erfaringen fra arbejdet med digitale implemeringer hos kunde, viste at en række af dem havde udfordringer med interne processer herunder kontrol af telefonopkald. Alt for mange opkald blev mistet pga. travlhed og samtidig havde mange kunder ikke et overblik over hvor mange og hvornår de blev kontaktet telefonisk.

Dette var udgangspunktet for omstil.com – og i dag leverer vi en række simple løsninger til en række kunder indenfor forskellige brancher: Håndværkere, butikker, konsulenter, advokater mv.

 

Folkene bag omstil.com
Omstil.com er startet af en række kompetente konsulenter og leveres i dag i tæt samarbejde med et dedikeret udvikler samt support team.

Infrastruktur
Omstil.com er en ren Cloudløsning, og er placeret hos nogle af verdens største udbydere af hosting faciliteter. På den måde kan vi sikre oppetider og altid skalere eller skifte mellem geografisk placerede server-lokationer i fald der skulle opstå nedetider. Vi leverer intensivt setup med døgnovervågning, backup og support.

Vi håber du finder vores ydelser interessant, klik dig omkring, se eksempler på simple omstillingsløsninger – og kontakt os efterfølgende hvis du har spørgsmål.

+45 77 34 44 40

Tager toppen af stressen!
Super redskab til selv at bestemme hvornår der er “kontortid“, min tid er blevet langt mere effektivt og struktureret
Michael Fish, Snedker Fish ApS
Vi har stor glæde af omstil.com, som håndterer vores indkomne opkald. I morgentimerne bliver vores kokke ikke forstyrret af opkald, og er der travlt i restauranten kan vi henvise kunder til vores hjemmeside for bordbestilling.
Henrik Dworsky, Restaurant Hos Fischer

Intelligent omstilling

Prøv gratis her