OM OMSTIL.COM

Hvordan sikrer vi, at indgående opkald til vores firma ALTID bliver håndteret professionelt og sikrer, at kunden føler sig tryg hos os?

Omstil.com blev startet i 2013 af et hold af kompetente konsulenter med mange års erfaring fra IT- og teleindustrien. Omstil.com var egentlig tænkt som et tillægsprodukt i forbindelse med indsalg af diverse digitale konsulentydelser og salgsoptimerende løsninger. Målsætningen var at levere simple telefonløsninger, der skulle gøre hverdagen lettere for kunderne, sikre at alle opkald blev håndteret korrekt, og at ingen indgående opkald blev tabt, for dermed at øge salget.

Erfaringen fra arbejdet med digitale implemeringer hos vores kunder viste, at en række af dem havde udfordringer med interne processer herunder kontrol af telefonopkald. Alt for mange opkald blev mistet pga. travlhed og samtidig havde mange kunder ikke et overblik over, hvor mange gange og hvornår de blev kontaktet telefonisk.

Det var udgangspunktet for Omstil.com – i dag leverer vi en række simple løsninger til kunder indenfor forskellige brancher: Håndværkere, butikker, konsulenter, advokater mv.

Hvem er bag Omstil.com
Omstil.com er startet af en række kompetente konsulenter og leveres i dag i tæt samarbejde med et dedikeret udvikler og support team.

Infrastruktur
Omstil.com er en ren cloudløsning, og er placeret hos nogle af verdens største udbydere af hosting faciliteter. På den måde kan vi sikre oppetider og altid skalere eller skifte mellem geografisk placerede serverlokationer, hvis der skulle opstå nedetider. Vi leverer intensivt setup med døgnovervågning, backup og support.

Klik dig omkring, se eksempler på simple omstillingsløsninger – og kontakt os, hvis du har spørgsmål.

+45 77 34 44 40

Tager toppen af stressen!
Super redskab til selv at bestemme hvornår der er “kontortid“, min tid er blevet langt mere effektivt og struktureret
Michael Fish, Snedker Fish ApS
Vi har stor glæde af omstil.com, som håndterer vores indkomne opkald. I morgentimerne bliver vores kokke ikke forstyrret af opkald, og er der travlt i restauranten kan vi henvise kunder til vores hjemmeside for bordbestilling.
Henrik Dworsky, Restaurant Hos Fischer

INTELLIGENT OMSTILLING