Problemer med dårlig dækning

Ligger jeres kontor eller lagerfaciliteter i et område, hvor mobilselskaberne har givet op og ikke kan levere dækning til, så har vi løsningen til dig.

Omstil.com har udviklet Always-connected, hvor vi dirigerer mobilopkald videre til en telefon med dækning. Det kan være mobiltelefoner på et andet net eller en fastnet / IP telefon. Vores inteligente platform følger de krav og ønsker I måtte have på en given lokation.

Du kan dermed modtage dine opkald eks. på en IP telefon uden at dine kunder mærker noget til det og samtidig ringe ud fra en kablet telefon som om du bruger din mobil eller firmaet hovednummer.

Eksempel

Et firma i udkantsdanmark placeret i et område med dårlig mobil dækning, har store problemer med at håndtere opkald fra firmaets lagerlokation og kontorer.

I dagtimerne kl. 9 – 17 bliver opkald som ikke besvares på medarbejdernes mobiler sendt over til nogle kablede telefoner som er installeret på kontoret.  Og når medarbejderne er på landevejen kan de stadig træffes på deres mobilnumre.

Manglende dækning

Modtag opkald som ikke mobiloperatørens dækning ikke kan levere til jere mobiltelefoner.

Ring ud fra dit mobilnummer

Brug en kablet-IP-telefon, men ring ud så modtageren ser dit mobilnummer eller hovednummer.

Intern omstilling

Omstil opkald mellem medarbejderne via intern omstilling