Kom godt fra start

Modtag opkald på din mobil

Med Omstil.com’s køfunktion, der viderestiller opkald til din virksomheds mobiltelefoner via telefonnettet, skal du være opmærksom på følgende:

  1. Som udgangspunkt ringer vi ud og viser jeres hovednummer i displayet, så I kan se om et opkald er firmarelateret eller ej. Dvs. I kan ikke se, hvem der ringer til jer, men blot at det er et opkald der kommer ind via jeres hovednummer. (Det kan ændres efter behov)
  2. Som standard ringer vi ud i 25 sekunder til en mobiltelefon, hvorefter opkaldet trækkes tilbage til Omstil.com’s central.
  3. Hvis din mobiltelefonsvarer er slået til, og “går i gang” inden for dette interval, vil opkaldet blive betragtet som besvaret.
  4. Taler du i telefonen, mens vi ringer ud, er der ligeledes risiko for, at din mobilsvarer går i gang, istedet for at du modtager opkaldet.
  5. Vi anbefaler, at du slår banke på-funktionen til på din mobil, for at kunne tale i mobil, og stadig kunne modtage opkald via Omstil.com (Hos nogle teleselskaber kan banke på slås til ved at ringe til nummeret: *34#
  6. Ringer din telefon, og du trykker på “afvis”, vil din telefonsvarer ofte gå i gang. Derfor anbefaler vi, at du trykker “lydløs” og lader telefonen ringe ud, hvorefter opkaldet trækkes tilbage til Omstil.com’s central.

Har du spørgsmål til os?

Vi sidder parat ved taster og klar til at hælpe dig
Kontakt Kundeservice